Gratis undervisning program

Gratis pedagogiske programmer

Gratis pedagogiske programmer og ordbøker som kan brukes til læring & undervisning av barn og unge, selvstudie for voksne, og for alle andre som er interessert.Cappelens ABC er et nytt ABC-verk som legger vekt på en helhetlig, systematisk og differensiert lese- og skriveopplæring for 1. og 2. trinn. Lek, samtaler, lytting, sang og eksperimentering med språket er viktige virkemidler i prosessen.

Programmet er et spill, som fremmer læring av engelske preposisjoner.

Puslespill om Europa, en glimrende måte å lære seg geografi.

Program for alfabet trening på norsk

Canva bilderedigering. Gratis fotoredigering

Open source grafisk matematisk program. Programmet kan tegne grafer i et koordinatsystem. Det kan også gjøre noen enkle utregninger av funksjoner.

Gratis norsk - tysk, tysk - norsk ordbok

6 programmer som du kan lage multiple choise oppgaver, kryssord m.m. som kan brukes gratis i undervisningssammenheng.

Mattematikk spill for barneskolen.

Programmet synkroniserer hjernen til et ønsket humør, Det følger med to gratis "humør". Programmet sender ut en "hjerne beat" som  skal endre humøret ditt.

Lag engelske dikt med dette programmet

Programmet som hjelper deg med å lære klokken. Glimrende program for å lære barn klokka.

@promt Automated Translation Software

Programmet gir deg Engelske gloseøvinger.

Ordbok som oversetter fra bokmål til nynorsk

Lokus123 er Aschehougs læringsportal for grunnskolen. Her finner du trygge nettsider laget for barn og ungdom i alderen 6 til 15 år. På Lokus123 jobber man med de samme fagene som på skolen, blant annet matematikk, norsk, engelsk, samfunnsfag og naturfag  

Software for  å lære om molekylstrukturer

Multi 1 – 4 – engasjerende, meningsfull og morsom start på matematikk! MULTI gir en engasjerende, meningsfull og morsom vei til matematikk! Verket holder fokus; hvert tema behandles grundig og over en lengre periode.  

Et program til å lære engelske adjektiver

Gratis nettkurs i spansk, tilgjengelig på norsk. I tillegg til nettkurset, finner man også spansk læremateriell som kan lastes ned vederlagsfritt. Med vårt spanskkurs på nett, kan du lære spansk i dine interessefelt. Du kan lære spansk på to ulike måter: følge spanskkursets logiske rekkefølge, eller søke etter ønsket leksjon.  

Klimarapport fra NIPCC som fastslår at det er naturen selv, og ikke menneskene som er årsaken til endringer i klimaet.

Programmet Octave er et høynivåspråk hovedsaklig for numeriske beregninger. Det har et praktisk kommandolinjegrensesnitt for å løse lineære- og ikke-lineære problemer numerisk i et språk som hovedsaklig er kompatibelt med Matlab. Programmet kan også benyttes til å kjøre bakgrunnsjobber. For Windows, Linux, Solaris, Mac.

Programmet lærer deg tastaturet i blinde, dvs lær deg touch metoden.

Bli med inn i klasserommet til Lill og Leo og arbeid med bokstavsidene! Eller kanskje du vil spille ABC-spill eller gå til lesehjørnet? Følg med - nye ideer og oppgaver kommer til.  

Scrabble, det kjente ordspillet på engelsk.

Stairs 1-4 på nett! Stairs 1-4 er Cappelens læreverk i engelsk for 1. til 4. trinn. Her finner du oppgaver du kan løse, og som du kan bruke til å finne ut hva du kan og har lært fra hvert kapittel i bøkene.  

Les og lær bibelen på datamaskinen, engelsk språklig.

Lær trafikkskiltene med dette programmet.

Tusen millioner Ny utgave 1-4 er Cappelens læreverk i matematikk for 1. til 4. trinn. Her finner du oppgaver av tre vanskelighetsgrader til hvert kapittel: •Hare Grunnleggende oppgaver •Måne Litt vanskeligere oppgaver •Sol Mer krevende oppgaver

Tegne program for barn mellom 3 og 12 år. Lett å bruke, enkelt brukergrensesnitt, artige lyd effekter, og en tegneserie figur/maskot som veileder barnet. Engelsk språk, For Windows, Linux og Mac.

SYSTRAN

Et undervisning / pedagogisk program for barn. Programmet har flere typer ordspill med ulike vanskelighets grader. Engelsk språk. Programmet passer for lærere, foreldre og barn. Tilgjengelig for Windows, Linux og Mac.

Test skriveferdighetene dine, inneholder flere skrive tester.

Ordbok, arabisk - engelsk - arabisk.

Gratis ordbok, slår opp synonymer og forklaringer fra nesten hvilket som helst program, engelsk språklig

Browser tilegg, programmet gir deg siste nytt om klima forandringer. Dette er et tiltak for å spre budskapet om klima kampen.

Programmet fra NASA lar deg se hvilket som helst sted på jorden med satellitt bilder, gir også geografiske og topografiske data.

Tysk grammatikk program.