Gratis spill

Gratis spill

Nye og gamle gratis spill i mange forskjellige kategorier, bla action, strategi, kort og mange flere.


Kos deg med bingo hjemme i stua

Bingo har gitt gøy og moro til millioner av mennesker verden rundt helt siden tidlig på 1900-tallet, da sjansespillet ble populært i USA. Spillet følger et enkelt prinsipp: nummer trekkes ut fra en trommel, og deltagerne må oppnå et spesifikt mønster fra tallene som trekkes for å vinne ved å rope «Bingo!» Jubelrop sprang ut fra bingohaller over hele USA, hvor hundrevis av spillere samlet seg hver kveld i håp om å vinne de store gevinstene. Spillet ble verdenskjent, med Argentina og Storbritannia blant landene som etablerte bingohaller og salonger der folk kunne nyte dette unike spillet.

Selv om bingo har fått rykte på seg for å være et spill for voksne og pensjonister. som ruller ukentlig til sin lokale bingohall, så er det et spill som morer folk av alle aldre og kjønn. Nylig har det skjedd en overgang fra dedikerte bingohaller til husholdninger og offentlige bygg, muliggjort gjennom programvare som kan lastes ned og brukes av venner, familiemedlemmer og lokale beboere for å kose seg med å spille bingo. Bingoentusiaster kan også logge seg på nettbingosider som gjenskaper opplevelsen på vakkert vis i en virtuell verden; dette lar deg spille på egenhånd på en mer bekvem måte, og du har samtidlig muligheten til å vinne penger. Det er viktig å velge den riktige bingonettsiden for å få den beste spilleopplevelsen av bingo på nett, og de beste gevinstene.

Bingoprogramvare

Laster du ned bingoprogramvare til datamaskinen, så er det første steg mot å organisere bingokvelder der venner og familiemedlemmer kan delta og ha det moro. Dette gir et enkelt alternativ til å dra ned på en lokale bingohallen, og kan bli til en jevnlig tradisjon som oppmuntrer folk til å møtes og være sosiale. Bingo Game er et flott eksempel på bingoprogramvare som kan brukes til å organisere en slik aften. Programvaren er basert på et lottosystem som gir en tilfeldig trekning, med forskjellige andre egenskaper som lar arrangørene styre hvordan bingokvelden skal bli. Programmet lar deltagerne se hvert nummer som trekkes ut, for å forsikre rettferdighet gjennom hele bingokvelden og slippe bekymringer med juksing eller urettferdighet. En VIP-funksjon gjør at arrangørene kan forsikre seg om at visse personer vinner en gevinst, noe som kan være nyttig ved bursdagsfester eller et foretningsmøte!

Bingo Caller er et annet eksempel på en enkel, men likevel funksjonell og veldig effektiv programvare som kan skape morsomme bingoeventer. Bingo Caller åpner et stilrent vindu som gir deg et nummer mellom 1 og 75, med en praktisk innebygd teller for å holde styr på alle numrene som har blitt ropt ut. Arrangørene har valget mellom å la datamaskinen velge ut en tilfeldig vinnerkombinasjon, eller å manuelt kontrollere valget av numrene for å gjøre ting interessant og forfriskende. Et pausevalg lar arrangøren stoppe fremgangen om noen roper «Bingo!» slik at man kan bekrefte numrene; et vinnerkort gir en «Clear Game»-knapp, mens «Continue» er tilgjengelig dersom utropet ikke stemmer. Programvaren er også utstyrt med et lydvalg som kan rope ut numrene, selv om arrangørene kan velge å gjøre dette selv før å gjøre det morsommere å ta del.

Bingo på nett

Å spille bingo på fritiden lar folk få dilla og ta med seg sin nyervervede fascinasjon til gamblingscenen. Mange online bingonettsteder krever at brukerne laster ned programvare for å spille bingo i egen fortrolighet; det fantastiske med online bingo er at du kan spille på dataen når du måtte velge det, eller via smarttelefon eller nettbrett mens du er på farta som forsikrer deg om at du alltid har muligheten til å spille bingo. Saints & Sinners Binge er navnet på en av mange nedlastbare programvarer for bingo som tar med brukerne på et magisk eventyr gjennom unike karakterer og lykkeamuletter. Å laste ned programvaren er første steg for å nyte bingo på nettet, og det er til syvende og sist ditt valg om du vil betale for å spille skikkelig nettbingo. Saints & Sinners tilbyr et visuelt imponerende bingospill som kan gjøre deg avhengig umiddelbart og har et potensial for å gi deg en betydelig gevinst.


Gratis kortspill samling, fortrinnsvis kabaler av forskjellige typer. Inneholder kort spill som: FreeCell, Klondike, Diplomat, Eighteens, Forty Thieves, Grandfather's Clock, Flower Garden, Pyramid, Royal Rendezvous, Spider, Spider solitaire One Suit og Spider solitaire Two Suits.

52-Pickup eller plukk opp, dette er et kort spill hvor kortene blir kastet tilfeldig, og spilleren skal "plukke" dem opp igjen. Vista kompatibelt spill.

Spill hvor du får tildelt forskjellige våpen (AK47, berretta, MP5 og flere)som du bruker på slagmarken, du møter forskjellige utfordringer, spillet inneholder 11 forskjellige brett. Et lite morsomt spill.

Gratis Mastermind spill. På spillets nettside finnes brukerveiledning. Artig digital versjon av et tradisjonelt spill. Ca 6,5 MB.

Et spill fullt av unødvendig vold... I spillet får du 7 forskjellige våpen, 47 forskjellige fiender, 10 nivåer av vold, tull og hemmeligheter.

I dette spillet glir du rett inn i de amerikanske styrkene, hvor du har flere mulige utfordringer. Dette er er et multiplayer spill, hvor du spiller mot andre via internett. Filstørrelsen er ca 3 GB

I dette gammeldags' spillet er du en demon som skal hevne et tap du hadde noen år tidligere. Du vandrer rundt i en labyrint og leter etter 9 magiske steiner.

Jump'n'run spill, som de gode gamle klassiske spillene. Alex i jungelen skal redde venninnen Lola fra onde mennesker som vil lage en veske av henne.

Online spill hvor du skal fange blokker faller ned fra himmelen.

Online spill


Spill

Gratis spill

Dette er et strandvolleyball spill for en eller to spillere. Gammelt, enkelt og greit spill.

Gratis spill

Gratis spill

Gratis spill

Gratis spill

Rollespill, du spiller en grisebonde som vil bli helt.

Spillet er en nyere utgave av de klassiske Bomberman spillene, Spillet tillater opptil 4 spillere samtidig.


I dette spillet flyr du og skyter ned romskip som angriper jorda.

Gratis spill

Gratis spill

Gratis spill

Gammelt snøbrett spill med 3D grafikk.

Gratis spill

Gratis spill

Gratis spill

Gratis spill

I dette spillet styrer du et helikopter hvor du utfører oppdrag og kamp mot terrorister.


Gratis spill

Spillet går ut på å knuse flest mulig tomater på kortest tid.

Spill hvor du skal hoppe over et uendelig høyt tårn. Ved å gi god fart kan du bruke spesialtriks for å hoppe enda høyere.

Gratis spill

Gratis spill

Et gammeldags klassisk spill hvor du luffer rundt i fra rom til rom for å rydde opp rot. 256 farger.

Spillets hovedpersoner er noen kaniner som prøver å ta livet av hverandre. For to til fire spillere.

I dette spillet skal du hjelpe nissen med å få alle pakker og presanger opp i sleden som han har parkert langt fra nisse verkstedet.

Skuespill spill hvor du spiller eleven Eric som alltid havner i trøbbel.

Gratis spill


Gratis spill

I dette spillet skal du prøve å stille tre eller flere kuler på rekke for å få de til å forsvinne. For en eller to spillere.

Gratis kabal fra Microsoft.

Gratis spill

Gratis spill

Gratis spill

Norsk online spill.

Gratis spill

Gratis spill

Her skal du redde jorda fra angrep i fra verdensrommet.


Gratis spill

Gratis spill

Gratis spill

Kabal spill, spillet inneholder over 200 forskjellige kabaler.

Gratis spill

Gratis spill

Gratis spill

Gratis spill

Gratis spill

Gratis spill


Kabalspill, basert på den mer kjente FreeCell kabalen.

Veldig enkelt og lite spill, hvor du flytter krigsskip på et brett.

Klassisk gratis Tetris spill.

Online skyte spill, velg mellom 10 våpen, over 10 brett og spill mode.

3D plattformspill hvor to spillere skal samle flest mulig poeng ved å hoppe på brikker av ulik valør, eller få motstanderen til å dette ned.

Her styrer du figuren Murphy rundt i en slags labyrint for å samle såkalte infotroner.

Gratis rolle spill, starter morningen 20. april 1999, dagen for en skole masakre i USA....

Bubble bobble spill.

Et spill hvor du maler monstere, action spill.

Topview skyte spill. Du skyter og dreper alt som rører seg


Eventyr spill hvor du kjemper mot monstere, tjener penger, bygger hus, utforsker eventyr øy etc. Vista kompatibelt.  

Gratis strategi  og fantasi spill hvor du kjemper og sloss for å gjenvinne tronen i Wesnoth.

Online spill hvor løper rundt og  utplasserer og sprenger bomber, ødelegger roboter og samler poeng.

Multiplayer online first shooter spill. For å vinne bør du samarbeide med kollegene dine. Spillet støtter opptil 64 spillere.

Online spill hvor du skyter ned noen uhyrer.

Her ruller du små kuler på skinner og inn i kapsler som eksploderer med 4 kuler i samme farge.

Et enkelt spill hvor du skal forvandle zombier til mennesker.

Action spill, du klatrer rundt på hustak og samler inn og leverer pakker og presanger.