Gratis drivere

Gratis drivere

Gratis drivere for bla grafikk, mus og tastatur med flere.

NYHET! Klikk her for gratis driver update scan Programmet skanner datamaskinen, og kontrollerer om du har de nyeste driverne installert. Programmet foreslår oppdateringer etter skanning.Microsoft .NET Framework 3.5 er en programmeringsmodellen for behandlet kode for Windows®. Programmet kombinerer kraften i .NET Framework versjon 2.0 med ny teknologi for bygging av programmer med visuelt innbydende brukeropplevelser, problemfri kommunikasjon på tvers av teknologigrenser, og muligheten til å støtte mange forskjellige forretningsprosesser. Disse nye teknologiene er Windows Presentation Foundation, Windows Communication Foundation, Windows Workflow Foundation og Windows CardSpace. .

ASPI = Advanced SCSI Programming Interface. Dette er et grensesnitt for å sende kommandoer til et SCSI kontrollerkort. Hvis du har installert et brennerprogram trenger du kanskje denne driveren, selv om du har en IDE-basert CDr brenner.  

ATI Catalyst: Gratis programvare pakke for ATI Radeon graphics som hjelper til med å bedre datamaskinens ytelse ved øke stabiliteten, og tilbyr innovative løsninger.

ATITool er et overklokkingsverktøy designet for ATI-skjermkort. Verktøyet er laget til de som ønsker overklokkingsmuligheter uten begrensning.  

DirectX trengs til nesten alle nyere spill. Microsoft DirectX er en gruppe av teknologier som er laget for Windows baserte computere for å la Windows bli en plattform for kjøring og visning av multimedia elementer som video, 3D grafikk etc.

Dette er et genialt program for deg som skal reinstallere drivere på datamaskinen. Programmet eksporterer alle Windows driverne til en komprimert mappe, ved installasjon  importerer du driverne fra denne mappen, enkelt og greit!

Dette er et program for deg som bruker Ubuntu. Programmet installerer skjermkort drivere raskt, enkelt og greit. Fungerer med Ubuntu Feisty Fawn, Ubuntu Edgy Eft og Linux Mint.

Intel Chipset Software Installation Utility installerer Windows* INF-filer som forteller operativsystemet konfigurasjonen av chipset-spesifikk funksjonalitet som AGP, USB, Core PCI og ISAPNP tjenester. Følger med drivere for: - Core PCI og ISAPNP tjenester - AGP støtte - IDE/SATA lagringsstøtte - USB støtte - Identifikasjon av Intel Chipset komponenter i Device Manager/Enhetsbehandling

Med IntelliPoint mus software, kan du tilpasse din  Microsoft mus etter dine behov.

IntelliPoint tastatur software, det lar deg endre og tilpasse ditt Microsoft® keyboard / tastatur til dine behov og ønsker.

Java software lar deg kjøre såkalte "applets" (små programmer / applikasjoner), som er skrevet i Java programmerings språk.


Logitech Gaming Software inkluderer støtte for alle Logitechs ratt og joysticks.  

Synkroniserings verktøy for PC og tilkoblede enheter. Programmet lar deg synkronisere Outlook innhold, office dokumenter, bilder, musikk, video etc.

Microsoft Data Access Components (MDAC) installerer de samme kjernekomponentene for datatilgang som Microsoft SQL Server OLE DB Provider, ODBC-driver.

Gratis programmet er en universalfiks for å sette Refresh Rate på skjermen til høyere enn 60Hz for alle spill i Windows XP/2000. Gjelder for alle typer skjermkort.

Hyperion Pro drivers inkluderer følgende komponenter: INF V3.00A AGP V4.60A V-RAID V5.60A og RAID Tools v5.40 VIA IDE Falcon Storage. Device driver v2.30A VIA Hyperion Pro drivere fungerer med alleVIA chipset - men er spesielt tilpasset KT4## series, P4X4## series og nyere.

Verktøy for XP Home Edition. Oppstartsdisketten for Windows XP muliggjør en ny installasjon av operativsystemet på datamaskiner hvor det ikke er mulig å starte opp fra en CD-ROM-stasjon.

Verktøy for XP Professional. Oppstartsdisketten for Windows XP muliggjør en ny installasjon av operativsystemet på datamaskiner hvor det ikke er mulig å starte opp fra en CD-ROM-stasjon.

Industri ledende programvare pakke til skjermkort. Det inneholder drivere samt en rekke verktøyer for å få maksimalt ut av dine spill og andre applikasjoner

Logitech MouseWare inneholder drivere til Logitech mus produkter.